Jun 1, 2010, 12:00 PM

Шарено хвърчило 

  Poetry
508 0 5



Ще намеря начин!
Пък и татко знае как
с ново, шарено хвърчило
да достигна
облаците чак!!!
Трябва ми хартия
и лепило
... А конецът
да е много як!

Б.Калинов 01.06.2010г
Пловдив

 

 


 

© Борис Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??