Jul 17, 2016, 4:41 PM  

Шепа пясък 

  Poetry » Phylosophy
496 0 7

 

 

Създателю, Ти който

живота сътворил си

и огън си разпалил –

да има светлина,

 

сред Космоса безкраен

доброто нейде скрил си,

щом тука, на Земята,

върлува сатана!

 

Нетленен, нереален,

днес губим Ти следите

сред гаснещи планети

и чезнещи звезди!

 

А трябва шепа пясък

в часовника... и дните

ще почне той отново

с надежда да брои!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??