Aug 10, 2011, 9:57 AM

Шепички пясък 

  Poetry » Other
733 0 7

Събирам пясъка от всички петъци.

И всички недолюбени недели.

И всички дни,

и всички месеци...

Рони се, но някак

по пръстите ми – миг,

преди да изтече – полепва...

по морското в ръцете,

за да го запазя

в стъкленицата на душата ми.

Мидено време,

спряло в  шепички пясък...

Не когато можеш да го докоснеш,

но когато можеш да го приемеш...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??