Apr 20, 2013, 12:22 PM

Шепот на сърцето ... 

  Poetry » Love
748 0 0

Тихо нощта постави на мечта кораба

и леко, мило, нежно тя прошепна!!

Хайде, хайде, влюбени сърца, души,

през лунни лъчи и море от звезди

да плуваме във сънищата на свои обичани.

 

Тръгвам и аз, нощна сестро мила,

приеми ме в твоя  кораб на любовта,

само те моля, пътя ми покажи

накъде трябва да се върви.

 

Ех, души влюбени,

чудесни, прекрасни, щастливи.

Моята помощ не ви е нужна,

слушайте шепота на сърцето,

той ще ви заведе,

той знае най-добре!

 

© Bojkov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??