Oct 26, 2014, 9:33 AM

Широко затворени очи 

  Poetry » Other
385 0 2

Ще бъда силует за теб
и мирис на жена,
докосване на къдри
по брадата,
потръпване
под твоята настойчива ръка
и тишина,
във тъмнината.

Ще бъда
низ от премълчани думи,
ала ти не ще броиш,
ще си представяш, че съм вятър.
А аз със тишината
ще крещя
(и ти крещи!)
със скъсаните
гласни струни на душата.

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??