Гъдел от сладко топене,
върху небце изгладняло,
експлозия вкус
изпълва цялото тяло,
тримиряло, прималяло...
Тласък чувствен
от какаов грях,
отшумя ненадейно,
както се е появил...
Резервите скрити
до грам са изчерпани,
тялото търси уморено,
поразено от пристрастие.
Кадифе - изкушение,
притиска безразсъдно
шоколадова нощ,
вкусът се завръща
в натрапчив спомен,
а тялото иска
още, и още...
© Misteria Vechna All rights reserved.