Apr 18, 2008, 10:58 AM

Шоколад 

  Poetry » Other
1014 0 2
Кафяви блокчета с пълнеж от сладък крем,
блажени мигове в уханието на бадем...
Настървено грабваш парче удоволствие...
Жадни устни смучат блажено спокойствие
и откриват прелестен вкус на мечти,
усещаш ли, че господарят там си Ти?
Затваряш ли очи в мига, когато го поемаш?
Нежно го топиш в уста, така ли харесваш?
Насладата облива всяка клетка в теб,
какаов опиат се влива във кръвта ти
и затопля вените ти, сякаш са били от лед.
Почувствай щастието... тялото ти иска още,
греховни мисли пръскат своето надмощие...
Шоколадови мечти прелъстиха душата ти,
жадни устни смучат подсладени пръсти...
Затваряш ли очи, когато сърцето ти е опиянено?
Затвори очи... грехът те победи...

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??