Малко надалече - две красиви очи,
малко забравени, сърцето мълчи.
Малко щастие намерено,
малко вълнение умерено.
Радост няколко грама,
сърце изпълнено със слама.
Черни очи красиви, едни сладки, едни неземно щастливи,
едни убиващи за секунда.
Усмивка разтопяваща ледове, топла ръка и добро сърце...
Аромат на красота и спокойствие,
малко на далече едни красиви очи,
едни сладки едни забравени
и едно сърце, което мълчи.
"Щастие" избрах да се казваш,
това име ти отива, радвам се че те има, радвам се като малко дете през
сладка и спокойна зима.
Радвам се, че сърцето ми мълчи
радвам се когато си до мене ТИ.
Радвам се, че макар и далече,
толкова далече, в сърцето си ми единствено ТИ.
Едни красиви очи, едни сред безброй други,
но без които моето слънце няма да заблести.
Щастие за мен това си Ти.
© Ахмед Ахмедов All rights reserved.