Mar 5, 2013, 9:47 PM

Щастие 

  Poetry » Other
897 0 2

Щастие в сърцето си нося аз,

искам да го предам и на вас.

Важно е да греем, да бъдем щастливи,

да се усмихваме, да бъдем игриви.

 

Положителната нагласа прави чудеса,

тя променя света.

С усмивки всички своите близки да дарим

и един прекрасен кът да им подарим.

 

Защото те го заслужават,

с времето не се забравят

тези мили думи, слова на нежност,

доброта и човечност.

 

Затова сега се усмихни широко ти,

колкото можеш, не се чуди.

За теглилата си забрави

и щастлив ти бъди!

 

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е свежо и заразително! Продължавай в същия дух и заразявай хората със щастие, позитивизъм и усмивки
  • С това щастие ме зарази!Поздрави!
Random works
: ??:??