Feb 11, 2022, 10:28 AM  

Щастие безкрайно 

  Poetry » Love
193 1 4

     

   Щастие безкрайно

 

Утрото е моята усмивка,

красотата, търсеща деня!

Толкова прекрасно е, че няма

по-красиво нещо на света!

 

С него раждат се мечтите светли,

то очаква ни за нов живот,

най-обичам изгревите цветни

в този син прекрасен небосвод.

 

Те напомнят ми, че теб те има,

че си слънцето във моя ден,

в стиховете ми донасят рима,

любовта, която е за мен.

 

Всеки изгрев е едно начало,

със сърцето го усещам аз.

Щастие безкрайно, разпиляно

от небето, идва в този час.

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??