Щастието е гримирана жена!
В нощта добре изглежда отдалече...
Но погледнеш ли на дневна светлина,
едва ли, ще ти се понрави вече...
Не го търси с очите заслепени!
Опасен е миражът в пустота...
Отгледаш ли го в себе си - от семе,
ще имаш най-уханните цветя!...
© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.
* * *
Наистина е опасен!
Поздрави, Вълчо!