Усмивка прелива
и с мене се слива.
Ти правиш ме много щастлива.
Денят ми е драма,
щом в него сме двама.
С теб чувствам се истински жива!
Топло поглеждаш,
в мен се оглеждаш.
Красиво е всичко! Нали?
Без тебе не мога!
С всички ще споря.
Любов в мен прекрасна гори.
Щастлива съм, зная,
и тебе желая.
Искрицата жар запази!
Тя вечно ще грее,
ликът ще се смее.
Сърцето с плам ще тупти!
© Ивелина Цветкова All rights reserved.
Бъди щастлива,Иве!
Поздравления!Сърдечно!