С теб бих тръгнала и накрай света.
Бих направила безброй неща.
Океани бих прекосила, върхове бих изкачила.
Бих си тръгнала, ако е нужно - стига да пожелаеш,
но аз оставам, защото знам, че ме желаеш.
И ако някой ден искрата между нас угасне,
нека поне в приятелство прерасне.
Аз без теб съм нищо - ти ми даваш всичко.
Че от тебе се нуждая, ще ти призная
без страх, без колебание - ти си мое щастие и желание.
Търсих те дълго, няма съмнение, открих те през болка и търпение.
Да те обичам, но не от съжаление, да се влюбя в теб бе цяло постижение.
Щастие наричам те в очите, моя малка сбъдната мечта.
С теб се чувствам жива и горя.
Горя в пламъка на Любовта!
18.06.2008 г. гр. Хасково
© Валиша All rights reserved.