Ще разпоря корема си с ръце...
Ще те прегръщам...ъи поглъщам...
Ще се гърча и ще бъркам...
Ще кънтиш в главата ми....
Ще се захапя за врата...
Ще ме допираш, докато заспивам...
Ще късам всичките си вени...
Ще бъдеме като деца...
И ще се събудим!
© Виктор Димитров All rights reserved.