10.07.2011 г., 16:58 ч.

Ще 

  Поезия » Друга
740 0 2

Ще разпоря корема си с ръце...

Ще те прегръщам...ъи поглъщам...

Ще се гърча и ще бъркам...

Ще кънтиш в главата ми....

Ще се захапя за врата...

Ще ме допираш, докато заспивам...

Ще късам всичките си вени...

Ще бъдеме като деца...

И ще се събудим!

© Виктор Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??