Mar 16, 2007, 3:09 PM

Ще бъда 

  Poetry
701 0 12
                                Ще бъда за теб като пролет,
                                разцъфнала там - във душата ти,
                                в очите ти слънце ще сложа,
                                цветя ще закича в косите ти.


                                Лицето ти вятър ще гали,
                                в смеха ти щурците ще пеят,
                                а аз, по-красива и бяла,
                                завинаги в теб ще живея!

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??