Jun 16, 2009, 10:44 AM

Ще бъда вечно в мислите ти 

  Poetry » Love
895 0 7

Ще бъда вечно в мислите ти,
аз съм огън от любов.
Знаеш, че не съм измислен,
аз съм нощния ти зов.

Погледнеш ли ме ти в очите,
горещите ми ласки ще желаеш.
Всяка нощ пожар ще има,
можеш ли това да го изтраеш?

Настъпи ли часът на звездите
за твоите устни си мечтая.
Вървя по лунната следа,
на чувството не виждам края.

Ще блестят сърцата ни
във ореола на страстта.
Хей, чаровнице, здравей!
При нас е спряла обичта.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??