May 5, 2009, 3:32 PM

Ще дам! 

  Poetry » Love
795 0 22

Не бързам... обичам те бавно и нежно...

На гребена на страстта те люлея с ръце.

Давам ти океани от ласки безбрежни.

В сладки мъки се стапя твойто лице.

 

Не бързам... засега... мъча те още...

По ухото... с език... и надолу... без срам...

Ти си ми огъня в лудите нощи!

Шепнеш ми: "Не!", а в очите: "Ще дам!"

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??