Беше хубаво преди.
Имаше живот.
Но предател отреди -
пак да е хомот.
Беше хубаво преди.
Имаше любов.
Но омраза се роди
с цел - любвепокров...
Може би ще дойде пак
с помощ на чудак
жизнелюбвеблагодат
сред помазан свят!...
И какво, че словото
ще потъне в прах?! -
Тайничко ще си шепти:
„Бъдност измечтах!..."
© Стоян Минев All rights reserved.
тъжно е поне
веднъж да не успееш
да станеш за смях