May 12, 2008, 10:50 AM

Ще изпиташ ли... 

  Poetry » Love
772 0 5

Ще изпиташ ли...


Какво, какво искаш да ти кажа?
Не, не те обичам, но бих могъл!
Не, няма да ти свалям звезди,
не мога и не искам да го правя!

Не вярваш на нито една моя дума,
а трябва ли, струва ли си?
Как би могла да знаеш,
дори не опита да повярваш.

Вървя след теб, слепец съм.
Чудя се защо, какво ме кара.
Някой ден ще спря сляпо да вървя,
ще се обърна и ще си замина
          и едва ли ще ти липсвам!

Ще изпиташ ли поне малко тъга,
ще пророниш ли поне една сълза,
ще изпиташ  ли поне за миг нужда от мен.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??