Dec 4, 2019, 2:35 PM

Ще ме накараш отново да се влюбя! 

  Poetry » Love
836 0 0

Ще ме накараш отново да се влюбя
в полета на нежния ти вятър!
И да почна да чувствам до полуда
твоя страстен от очите блясък!

Ще ме накараш отново да танцувам
и в облаците с пируети да нахлувам!
Да раждам стонове без да се преструвам
и да се разпадам на частици щастия!

Ще ме накараш отново да запявам
от никого досега неизпяти песни!
Безкрайно с тях радост да ти доставям
и да усещам по кожата си твойте пръсти!

Ще ме накараш отново да рисувам

топлината на нежния ти поглед!
Под звездите тайно да будувам
и да подреждам знаците за твоя оглед!

Ще ме накараш отново да сънувам
мекостта на твоята дързост!
За прегръдката ти тайно да боледувам
и да стоя изкушена за нея без мъдрост!

Ще ме накараш отново да се променям
и наново за теб да се създавам!
В очите ти да мога да надзъртам
и в тях да съумявам да се разгадавам!
 

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1203 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??