Feb 11, 2008, 2:05 PM

Ще ме познаеш ли 

  Poetry » Love
1126 0 31
Ще ме запомниш ли,
когато се оглеждах
в очите ти, изгаряща от плам.
Със вятърния порив на надежда
и шепота на сивия Балкан.

Ще ме запомниш ли,
танцуваща на плажа
с тялото, разтапящо от страст.
Под ритъма на лунната соната,
виеща снага във късен час.

Ще ме запомниш ли,
разплакана и жалка,
молеща за сетния си шанс.
,,Бъди до мен'' - ти казах на раздяла
и ноктите забивах си до транс!

Ще ме посрещнеш ли
по пътищата прашни
с букетче теменужки във ръка.
И в шепота на тъмните ми нощи,
ще ме познаеш ли... или ще съм сама?

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??