May 25, 2013, 10:26 PM

Ще ме слуша... 

  Poetry
423 0 5

Истината

се е скрила

вдън гората

на лъжата -

в сянката

на самодиви,

под гнездото

на дъгата.

Но заспи ли -

ще я хвана!

Споменът

ще я надуши.

Аз невидима

ще стана,

а тя вече

ще ме слуша!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??