Jul 23, 2006, 8:02 AM

Ще ме търсиш... 

  Poetry
859 0 2
Ще ме търсиш в образ на нещо
далечно и сложно,
изхвърлено вън от телата ни-
някъде там.
Ще взема от всичко по малко,
от всичко възможно,
да се чувстваш от мене
по-сам.


Ще пръсна очите си в празното,
тъй близко и просто,
вибриращо в мрака на някакво
уж свежо лице.
Ще си тръгна без дрехи,без име
от времето,
повлякло с вихър от чувства
едно беззащитно сърце.

© Юлита Златкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво мила Това май не го бях чела до сега, но много ми хареса! Страхотно е !
  • Хареса ми стиха ти. Браво.
    И добре дошла.
Random works
: ??:??