Apr 24, 2007, 6:16 AM

ЩЕ МИ ПРОСТИШ ЛИ 

  Poetry
1076 0 12
Ще ми простиш ли някой ден, задето
те пуснах да си идеш тихо с вятъра,
а след теб остана нямо даже ехото
и щастливото ми днес превърна се в
                          "Някога"?

Ще ми простиш ли за това, че често пъти
се проклинах след опити да те забравя?
Усмихвах се, а сърцето, окъпано във сълзи,
за теб болеше, като стара рана.

Ще ми простиш ли? Зов съм аз, безвремие,
а душата ми е миг, изгубен в болка.
Не вярвам, че лекувало е времето.
Все още те обичам! Още колко...

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??