Apr 5, 2007, 10:42 PM

ЩЕ МОЖЕШ ЛИ 

  Poetry
813 0 10



Ще можеш ли да ме обичаш, както вятърът
обича с трепет цъфналите клони?
А в листата им се буди с дъх на лято
една любов с въздишка неотронена.

Ще можеш ли да ме посрещнеш в дните си,
като усмивка прекосила стари мисли,
за да узнаеш как до лудост съм те искала?
Ще можеш ли отново да си истински?

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??