Aug 7, 2008, 8:23 PM

Ще намеря 

  Poetry
664 0 3
Все още имам време
да изпиша белите листи на младостта,
да сложа крак в стремето
на разума или страстта.
Все ще намеря време
с думи да се облека,
да разбудя задрямало племе
в произхода на кръвта.
Все ще намеря минута
да издухам дебелия прах,
легнал на книгите в скута,
подредени на нощния шкаф.
Ще намеря много минути
да се вглеждам в морето без страх,
че ще скрият безумно вълните
на лятото топлия смях.

© Десислава Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??