Dec 17, 2007, 8:21 AM

Ще останеш ли с мен за цял живот? 

  Poetry » Love
1336 0 36

Попитах, гледах в очите,

но отговор така и не дойде.

Бях готова да повярвам... заселих се

напред със протегнати ръце...

И се сблъсках с нищото...

Задъхано броях минутите.

Очите ми мигаха влюбени.

Какво те спря? Защо не отговори?

Мълчание бе те обсебило.

И туй то.

Но аз се усмихвах, макар и през сълзи.

Чаках отговор, или присъда.

Иронизирах болката си умело,

но нямам отговор и досега...

 

А въпросът ми беше простичък,

като всички "трудни" от тях.

Отговор чаках озъбена,

питах те: Ще останеш ли с мен за цял живот?

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??