Jul 21, 2009, 9:24 AM

Ще потъна в теб 

  Poetry » Love
1017 0 2

Ще потъна в теб и знам, че там ще се изгубя –

ще вървя като слепец след някоя следа,

ще се ровя в  тъмното и ще бълнувам

твоите ръце, твоята душа.

Ще повикам теб, ще бъда птица,

ще те понеса на своето крило,

ще потъна в себе си, ще питам -  Бог

това ли е било?!

Ще стоя на пясъка, ще слушам

ехото на вятъра и ще броя –

дните, мислите, следите, пътя,

ще поседна да те опростя.

И при старото огнище ще заровя въглените на страстта...

Колко всичко е да си обичан,

колко нищо е да си душа.

© Яна Кузманова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??