Jun 7, 2013, 7:17 PM  

Ще си отида 

  Poetry » Love
939 0 3

Тихичко, тъй както съм дошла,

от твоя свят сега ще си отида,

ще бъда малка пареща следа,

която ще бледнее със годините...

Ще бъда спомен, може би красив,

а може би с болка ще ме помниш,

надявам се - дано да си щастлив,

та този свят е толкова огромен...

И ти и аз сме само звезден прах,

прашинка във окото на вселената...

Ще си отида и дори не ме е страх

частица от сърцето ми да вземеш...

 

 

 

 

 

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??