Apr 4, 2018, 12:30 AM

Ще сложа в косите си дъхава роза 

  Poetry » Love
466 2 8

Ще сложа в косите си дъхава роза

 

 

Няма повече да го сънувам

в най-синьото на клетата ми нощ.

Някъде изплака птица чувам,

сълза изтривам из под звезден кош.

 

Да съм силна луната ми каза,

а дали мога – ще знае ли тя...

Но аз тръгвам в косите си с роза,

с най-голямата тъга на света...

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??