Oct 8, 2020, 1:02 AM

Ще сторя аз каквото мога 

  Poetry » Love, Strict forms
519 2 2

Ще сторя аз каквото мога,

каквото имам ще ти дам.

Не искам само да съм сам

сред действителност жестока.

 

Безтебието е тревога

и страшна болка, мила, знам.

Ще сторя аз каквото мога,

каквото имам ще ти дам.

 

Днес любовта ни е от Бога

и моя си съдба, и храм.

Старая се до изнемога,

не се срамувам от Адам.

Ще сторя аз каквото мога...

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??