Jan 17, 2010, 10:40 PM

Ще свири влюбено щурче 

  Poetry » Love
668 0 8

/ по Таня Луковонемудорству /

 

Аз ноти ще ти нарисувам...

Със стих ще пееш... Ще се упиваш...

Тревоги, грижи ще убиваш...

Но ти, но ти - не си отивай...

 

Във тези ноти - дъх на лято.

Звънят щастливо дъждовете.

Нощта - коприна ми е свята,

щом легне тихо до полето...

 

Шептят тревите... Аз умувам...

Къде си ти?!? Кажи ми, де?!?

Аз нотите ще нарисувам...

Ще свири влюбено щурче...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??