Aug 7, 2016, 6:44 PM

Ще те чакам 

  Poetry » Love
815 1 15

Ще те чакам да се върнеш

дори и времето да свърши

на Любовта ми да отвърнеш

преди Скръбта да ме прекърши.

 

Ще те чакам да се върнеш

и Бог ми е свидетел

на огън ти ще ме превърнеш

на моето сърце ще си владетел.

 

Ще те чакам да се върнеш,

както земята чака дъждът

и нежно пак да ме прегърнеш

за да изчезне вече студът.

 

Ще те чакам,  дори да се наложи

мъки адски да изтрая

светът в краката ти ще сложа

за да литнем двамата в безкрая.

 

София

06.08.2016 г.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??