Aug 27, 2006, 2:49 PM

Ще те чакам, любов 

  Poetry
1902 0 14
Ще те чакам, любов, ще те чакам.
Ти ще дойдеш, макар и за миг,
светлина ще изгрее след мрака
и ще шепне най-святия стих.


Ще те чакам, любов, ще те чакам
уморена, студена, сама.
Ще пристигнеш смутена и плаха
като слънце над морна гора.


Ще те чакам, любов, ще те чакам.
Ти ще дойдеш, ще седнеш до мен,
топла ласка, що жадно очаквам,
ще дариш на деня ми студен.

© Весела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??