27.08.2006 г., 14:49 ч.

Ще те чакам, любов 

  Поезия
1909 0 14
Ще те чакам, любов, ще те чакам.
Ти ще дойдеш, макар и за миг,
светлина ще изгрее след мрака
и ще шепне най-святия стих.


Ще те чакам, любов, ще те чакам
уморена, студена, сама.
Ще пристигнеш смутена и плаха
като слънце над морна гора.


Ще те чакам, любов, ще те чакам.
Ти ще дойдеш, ще седнеш до мен,
топла ласка, що жадно очаквам,
ще дариш на деня ми студен.

© Весела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??