Nov 11, 2008, 4:25 PM

Ще те намеря 

  Poetry » Other
607 0 2
   Една усмивка значи много,
    чаровна, мила, искрена!
    Не ми е нужно нищо друго,
    а само малко  топлина!
   
    Вървя по пътя уморена
    и срещам всякакви лица,
   но бързам, някак устремена
   да срещна теб, да ме докосне любовта!
  
   Ти още си една загадка,
    и още си за мен мечта!
    Но някой ден ще те намеря,
    ще те докосна и ще бъдем заедно...
    в реалността!!!

    

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??