Ще забравя ли теб и очите ти?
Ще забравя ли теб и гласa ти?
Ще те забравя ли някой ден - питам се.
Ще те забравя ли, питам самотата.
Обичам те, а трябва да те забравя.
Мисля за теб, а не трябва.
Ти нарани ме и затова ще те забравя.
Но как да забравя дните, в които
заедно бяхме и се смяхме.© Венцислава All rights reserved.