May 10, 2009, 5:23 PM

Ще вляза като бурен вятър 

  Poetry » Love
957 0 18

В очите ми не се побира вече

ни жаждата по теб,

ни малката сълза отронена.

Но от мечтите си не се отказвам,

защото дълго, много дълго

съм стискала зъбите си

… до плакане.

Защото зимата безцветна преживях.

Сега съм вече пролетна,

в очакване на жарко лято.

А в този стих съм вплела

откраднат бряг за влюбени,

молитва,

заклинание

и чаша пълна със желания.

А толкова сме жадни -

като пустинен пясък…

Свари кафе,

налей вода,

на прага застани

и ме очаквай.

Аз идвам.

Не може никой да ме спре.

Ще вляза като бурен вятър.

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=YLzTyy8OL60>МУЗИКА>>>

 

 

© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??