Mar 6, 2011, 9:42 PM

Що е то? 

  Poetry » For kids
524 0 3

Що е то?

Цъфтя си в късничката Пролет
и си пазя под листенца плодове,
в ризница зелена кътам и телче.

Различни цветове често аз обличам,
но румена и синя най-много се обичам.
Съвсем като къпинка, но с име ................ :}

(Бих се аз нарекла Боров(а тръпч)инка)

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??