6.03.2011 г., 21:42 ч.

Що е то? 

  Поезия » За деца
523 0 3

Що е то?

Цъфтя си в късничката Пролет
и си пазя под листенца плодове,
в ризница зелена кътам и телче.

Различни цветове често аз обличам,
но румена и синя най-много се обичам.
Съвсем като къпинка, но с име ................ :}

(Бих се аз нарекла Боров(а тръпч)инка)

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??