Mar 27, 2009, 9:10 AM

Щом като не мога да имам теб 

  Poetry » Love
729 0 6

Не искам пролетта да идва -
да носи мирис на любов!
Да ми напомня, че съм имала
желание и сили за живот.
Не искам!
Буря нека се извие,
да чупи клони, да посипва цвят,
дъждът сълзите ми да скрие,
а мракът целият ми свят!

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??