27.03.2009 г., 9:10 ч.

Щом като не мога да имам теб 

  Поезия » Любовна
706 0 6

Не искам пролетта да идва -
да носи мирис на любов!
Да ми напомня, че съм имала
желание и сили за живот.
Не искам!
Буря нека се извие,
да чупи клони, да посипва цвят,
дъждът сълзите ми да скрие,
а мракът целият ми свят!

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??