Sep 19, 2008, 7:42 PM

Щом листата започнат да капят 

  Poetry
434 0 0
ЩОМ ЛИСТАТА ЗАПОЧНАТ ДА КАПЯТ

Щом листата започнат да капят,
аз потъвам в на нощ тишината,
щом листата към мене закапят,
ще престана да слушам луната.

Ще престана да гледам звездите,
щом не носят ми вече утеха,
ще престана да виждам мечтите,
щом за тях не усещам подкрепа.

Щом посърне последното цвете
и само е в хербарии само,
аз заспивам и никога вече
не ще стана сред утрото рано...




© Борислав Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??