Mar 1, 2016, 10:36 PM  

Щом сънувам те ... 

  Poetry » Love, Other
1609 1 1

 

 

Щом сънувам те ...

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=3EeVNVIpGSg

 

 

Ще се промъкна сред тъмното,

за да пропълзя до терасата 

като птица ще вдишам от въздуха :

за да те видя след залеза.

 

Ще легна под нея в студеното,

кристалчета сол - като рифове :

капе снегът във безвремие - 

но ще спре щом заспя под звездите.

 

 

По топло е ...

© Димитър Димчев All rights reserved.

За най -  megi_al (Меги Алексиева)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??