Dec 13, 2012, 10:57 AM

Щрак 

  Poetry » Other
407 0 0

щрак - лампата не свети, няма светлина

бушонът гръмнал е отдавна в моята глава

 

втурвам се в тъмата с нов да го сменя

дали ще мога сам, ще се проваля

 

въртя се в мрака от доста време май

опипвам всичко, не намирам нищо, край

 

предавам се, ще ми трябва помощта ти вече

не мога да те видя дали си близко, дали далече

 

щрак - запалка палиш ти, топла мека светлина

усмихваш ми се нежно и подаваш ми ръка

 

намерих чекмеджето с поредния бушон

за малко да го сбъркам с последния патрон

 

отивам до таблото, готов съм аз почти

по стълбата се качвам, помагаш ми и ти

 

самота, контакти, спалня, осветление

първия най използвам, нямам аз съмнение

 

щрак - мигам, привикнал съм към чернота

но вече теб те виждам обляна в светлинa

 

. . .

 

а лампата не светна

© Драган All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??