Feb 7, 2013, 9:19 AM  

Сигурно... почти 

  Poetry » Other
441 0 1

Ако тръгна назад
(като суха лиана ще ползвам писмата ти),
тъй рискувам, уви,
да се върна обратно
във джунглата;

но от срещата с хищници
и отровни цветя с храносмилане
е почти без остатък
мойта вяра,
че бъдеще имаме
да дослучваме.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Публикувано във:

в-к Уикенд 2-8 малт 2019

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??