Apr 10, 2009, 1:00 PM

Силният човек 

  Poetry » White poetry
1097 0 2

 

                          Силният човек

 

              Да си силен не означава

              на всеки удар със сила да отвръщаш,

              а спокойствие да запазваш

              и мъдро да отсъждаш.

 

              Да си силен не означава

              винаги да побеждаваш,

              но достойно да можеш

              да приемаш и загубите.

          

              Да си силен не означава

              да си безгрешен,

              а смело да признаваш

              своите грешки.

 

              Дори когато приятелите ти верни

              са срещу теб и ти казват, че грешиш,

              недей да слушаш тях,

              послушай себе си!

 

              Дори когато всички те винят,

              с гордост ти да ги погледнеш

              и с усмивка да им кажеш:

              „Аз съм човек и правя грешки!”

      

             Да си силен може да означава

             още хиляди неща за вас,

             но за мен най-вече означава

             да можеш да защитаваш това, което мислиш!!!

© Сребърното Перо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??