Oct 30, 2008, 9:01 AM

Силно 

  Poetry
639 0 8
Да погаля твоята коса,
засияла като светло утро.
Да те посипя със роса.
А тихи гласове нечути
да ми казват да мълча.
Ръце да вдигна да те взема,
очите ласкаво да заблестят.
Да спре това досадно време.

Живец, любов да донеса,
дори и втора употреба.
И да извикам пред света
колко силно искам тебе.


© Валери Шуманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??