Oct 26, 2011, 12:19 AM

Синята приказка 

  Poetry » Love
487 0 3

Два познати силуета.
Вероятно аз и ти.
Път към най-сините морета
търсим, за да извървим.

Два познати силуета.
Пак сме аз и ти.
Ти Ромео си, аз - Жулиета -
клише на нас приличащо... уви!

Два познати силуета
(Може би сме аз и ти?)
пътуват с приказна карета -
към свойта приказка... нали?

Два познати силуета -
е, не сме ли аз и ти?
Приказката свършва до морето.
С най-синия си глас разказах ти...


П.П. Огромно благодаря на Т.К. за редакцията!

© Пламена Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??